Στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να καθοριστεί με καθολική συμφωνία ο κατάλληλος ορισμός της κινητικότητας του εμβρύου, αφού δεν έχει καθοριστεί το επίπεδο της εμβρυϊκής κινητικότητας που διαχωρίζει αξιόπιστα ένα υγιές έμβρυο από ένα άλλο που βρίσκεται σε κίνδυνο.

 

Το υπερηχογράφημα στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης, δηλαδή από τη 18η έως την 23η εβδομάδα, κρίνεται σημαντικό. Παρόλο που είμαστε από εκείνους που πιστεύουμε ότι καλό είναι να αποφεύγονται οι υπερβολές κατά την προγεννητική παρακολούθηση της εγκυμοσύνης,

Ο Μη Επεμβατικός Προγεννητικός Έλεγχος (Non Invasive Prenatal Test- NIPT) είναι μία καινούργια μέθοδος που οδηγεί στην εκτίμηση παρουσίας συγκεκριμένων συχνών γενετικών συνδρόμων όπως είναι το σύνδρομο Down με πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία σε σχέση με τις συμβατικές βιοχημικές μεθόδους που γίνονται στο αίμα της εγκύου.

Το THERMIva αποτελεί μία διαδικασία, που βοηθάει τις γυναίκες να αλλάξουν τη δομή του κόλπου τους και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Οι γέννες, η χαλάρωση του κόλπου με τα χρόνια, η κολπική ξηρότητα, ο πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, η απώλεια ούρων είναι μερικά από τα ζητήματα στα οποία η καινοτόμος και ανώδυνη μέθοδος του THERMIva δίνει τη λύση.

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε θετικά, αλλά η πρόληψη είναι απαραίτητη. Από την πιο νεαρή έως και τις μεγαλύτερες ηλικίες της γυναίκας, που μένει έγκυος. Ο προγεννητικός έλεγχος θα μας δείξει αν το παιδί παρουσιάζει κάποια σωματική ή νοητική βλάβη. Τέτοιες μπορεί να είναι το σύνδρομο Down και κάποιες καρδιοπάθειες ή οποιοδήποτε πρόβλημα αρτιμέλειας.

Η εμμηνόπαυση αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας, η οποία μάλιστα έχει συνδεθεί με ορισμένα δυσάρεστα συμπτώματα. Μερικά από αυτά είναι ο κνησμός στη γενετήσια περιοχή, καύσος, πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, ερεθισμός, συχνές κολπίτιδες, ακράτεια ούρων ή συχνοουρία. Το συγκεκριμένο άρθρο όμως θέλουμε να συνδεθεί μ’ ένα θετικό μήνυμα, η εμμηνόπαυση δεν είναι το τέλος μίας εποχής. Αντίθετα, είναι η αρχή για μία νέα εποχή, εξίσου δημιουργική, ευχάριστη, αποδοτική και με πολλά ακόμη χρόνια ζωής για μία γυναίκα.

Το ThermiVA αποτελεί μία επαναστατική, αντιγηραντική θεραπεία που επωφελεί περισσότερες από το 70% των γυναικών.

Σας καλωσορίζουμε στο νέο ιατρείο μας στο Μαρούσι, Σώρου 3 εντός του πολυϊατρείου Orthobiotiki.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον καινούργιο, μοντέρνο χώρο μας και θέλουμε να τον μοιραστούμε μαζί σας.

Το THERMIva αποτελεί μία νέα, επαναστατική μέθοδο που συμβάλλει στη διαδικασία αντιγήρανσης της γυναίκας και στη βελτίωση της καθημερινότητάς της. Με το THERMIva γίνεται η πλήρης κολπική αναζωογόνηση και ουσιαστικά η καταπολέμηση της κολπικής ξηρότητας, που ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες μετά από δύο ή περισσότερους τοκετούς ή γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση.

Οι περισσότεροι συνδέουμε το βάρος με την περίοδο της κύησης, αφού τότε η γυναίκα αυξάνει τα κιλά της. Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ ότι το βάρος μίας γυναίκας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και να επηρεάσει τη γονιμότητά της;

Πράγματι έχει παρατηρηθεί πως κάποια από τα προβλήματα γονιμότητας συνδέονται με το βάρος της γυναίκας και πιο συγκεκριμένα

© 2015 embryoiatriki-genetiki.gr. All rights reserved