Το Thermiva είναι μια πρωτοποριακή συσκευή η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα της γενετήσιας περιοχής όπως την ξηρότητα του κόλπου, της σεξουαλικής αισθητικής ακόμα και τα θέματα ελαφριάς ακράτειας. 

Επιλέγοντας την θεραπεία με την συσκευή Thermiva η ασθενής γλιτώνει χρόνο και ταλαιπωρία. Η όλη μη επεμβατική θεραπεία απαιτεί 3 συνεδρίες οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά έκαστη, με ένα μεσοδιάστημα ενός μήνα ανάμεσα στις συνεδρίες.

Είμαι μια 53χρονη γυναίκα που έχει δύο παιδιά. Τα χείλη μου είχαν χαλαρώσει και ζαρώσει και δεν είχε σημασία πόσες ασκήσεις Kegels έκανα, ο κόλπος μου έδινε την αίσθηση του χαλαρού και του μεγάλου.
Αγαπητοί,
Τώρα που έχω ολοκληρώσει όλες τις θεραπείες μου, ήθελα να σας δώσω την εντύπωση μου για το ThermiVa. Οι θεραπείες είναι πραγματικά υπέροχες και αρκετά εύκολες. Δεν είχα φουσκάλες, δεν είχα εγκαύματα, και καμία επιπλοκή, σαν να μην είχε γίνει καμία διαδικασία.
Το ThermiVa ™ είναι μια επαναστατική, μη χειρουργική διαδικασία αναδιαμόρφωσης της γενετήσιας περιοχής. Μια πρωτοποριακή μέθοδος που χρησιμοποιεί θερμότητα ραδιοσυχνοτήτων προκειμένου να συρρικνώσει ιστούς εντός και γύρω από τον κόλπο.
Γιατί να επιλέξω Thermiva (Θερμικές ραδιοσυχνότητες) και όχι κάποια άλλη μέθοδο αποκατάτασης;

Η νέα πρωτοποριακή συσκευή Thermiva αποτελεί την πλέον εναλλακτική μη επεμβατική μέθοδο θεραπείας προβλημάτων της γενετήσιας περιοχής, φερμένη από το εξωτερικό αποκλειστικά από τον Καθ. Πέτρο Νικολαΐδη.
Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των Ραδιοσυχνοτήτων ThermiVa και των λέιζερ FemiLift / MonaLisa / IntimaLase για χρήση στις αισθητικές αιδοιοκολπικές θεραπείες;
(Από τη σκοπιά ενός χειρουργού αφιερωμένου αποκλειστικά στην Αισθητική Αιδοιοκολπική Χειρουργική)
© 2015 embryoiatriki-genetiki.gr. All rights reserved