Επιλέγοντας την θεραπεία με την συσκευή Thermiva η ασθενής γλιτώνει χρόνο και ταλαιπωρία. Η όλη μη επεμβατική θεραπεία απαιτεί 3 συνεδρίες οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά έκαστη, με ένα μεσοδιάστημα ενός μήνα ανάμεσα στις συνεδρίες.

Πριν την συνεδρία δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία. Όντας μη επεμβατική θεραπεία, δεν απαιτείται και κάποια αναισθησία, ούτε γενική αλλά ούτε και τοπική. Η ασθενής κατά την θεραπεία βιώνει μια άνετη και ευχάριστη αίσθηση μασάζ στην πάσχουσα περιοχή σε συνδυασμό με θερμότητα, χρησιμοποιώντας μια λεπτή κεφαλή η οποία δεν προκαλεί κάποιο δυσάρεστο συναίσθημα ούτε κάποια ενόχληση. Ο θεράπον ιατρός χρησιμοποιεί πάντα εργαλεία μιας χρήσης για απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή.

Αυτή η φαινομενικά απλή διαδικασία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κολπική ξηρότητα, αυξάνοντας την υγρασία για καλύτερη αίσθηση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Καταπολεμά και εξαλείφει τη διαταραχή αισθητικότητας των χειλέων αυξάνοντας τον ερεθισμό κατά τη σεξουαλική επαφή, ενώ μειώνει αισθητά τα συμπτώματα της ακράτειας λόγω στρες ή της επείγουσας ανάγκης ούρησης.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας αρκετές φορές είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι ασθενείς δεν τα βιώνουν μόνο μετά το πέρας και των τριών συνεδριών. Λόγω της μη επεμβατικής της φύσης ως διαδικασία, τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν από 9 έως 24 μήνες.


Δείτε τις περιπτώσεις ασθενών πριν και μετά

© 2015 embryoiatriki-genetiki.gr. All rights reserved