Είμαι μια 53χρονη γυναίκα που έχει δύο παιδιά. Τα χείλη μου είχαν χαλαρώσει και ζαρώσει και δεν είχε σημασία πόσες ασκήσεις Kegels έκανα, ο κόλπος μου έδινε την αίσθηση του χαλαρού και του μεγάλου.
Η σεξουαλική πράξη ήταν εντάξει, αλλά είχα χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και την ικανότητα να ευχαριστήσω τον σύντροφό μου.Δεν ήξερα τι ακριβώς να σκεφτώ για την επέμβαση αυτή, αλλά δεν υπήρχαν "κατά" σε αυτή. Δεν υπήρξε πόνος ούτε κατά την διάρκεια ούτε μετά, κανένα αίσθημα καψίματος, κανένα χάος. Μετά την πρώτη θεραπεία,  σε μια σειρά τριών στο σύνολο, έμεινα έκπληκτη με το αποτέλεσμα, καθώς τα χείλη του αιδοίου ήταν πλέον πιο κοντά στο σώμα μου και επίσης ένιωθα τον κόλπο μου πιο σφιχτό.
Ήταν μετά τη δεύτερη θεραπεία που παρατήρησα μια σημαντική διαφορά. Τα χείλη μου ήταν πιο γεμάτα και απαλά και ο κόλπος μου ήταν αισθητά πιο σφιχτός. Η σεξουαλική πράξη ήταν πολύ καλή.
Δεν είχα πει στον σύντροφό μου ότι είχα κάνει την επέμβαση. Είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα και έχει δυσκολία στην εκσπερμάτιση κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Έτσι έμεινα έκπληκτη όταν η νέα στενότητα του κόλπου μου δημιούργησε αρκετές τριβές για να λυθεί αυτό του το πρόβλημα. Η συνουσία έγινε καλύτερη και για τους δυο μας, μπορούσα να τον αισθανθώ περισσότερο και ήταν πιο ευχάριστο και για τους δυο μας.
Δεν περίμενα ότι θα γίνω πιο σφιχτή ή το σέξ θα γίνει καλύτερο  μέχρι και μετά το πέρας της τρίτης θεραπείας.
Αισθάνομαι καλύτερα για τον εαυτό μου, πιο νέα και πιο σέξι. Ο σύντροφός μου είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και η δική μας σεξουαλική ζωή, η οποία ήταν καλή, είναι πλέον καλύτερη από ποτέ.
Ευχαριστώ το γιατρό μου που μου υπέδειξε αυτή τη θεραπεία.
Μια πολύ ευτυχισμένη σύζυγος.

Δείτε τις περιπτώσεις ασθενών πριν και μετά

© 2015 embryoiatriki-genetiki.gr. All rights reserved